Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ
Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

28.5.16

Το κουτσό αρκουδάκι

Για το κουτσό αρκουδάκι έμαθα από το 2ο Νηπιαγωγείο Χρυσούπολης  και την εξαιρετική συνάδελφο Μαρία Γιαννίκη που πολύ πρόθυμα με βοήθησε και την ευχαριστώ από καρδιάς (ξέρεις εσύ!).
Έψαχνα να βρω το κείμενο σε πλήρη και καλή μορφή ώστε να μπορέσω να το εκτυπώσω. Είδα ότι υπάρχει στην Πρωτοβάθμια Ξάνθης, έτσι παρακάλεσα τη δική μας υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Πέλλη Παππά, μήπως μπορεί να επικοινωνήσει και να μου το στείλουν σε ηλεκτρονική μορφή, διότι σίγουρα θα μου χρησίμευε για το πρόγραμμα (εδώ μπορείτε να βρείτε μια ενδιαφέρουσα παρουσίασή της για τα διάφορα προγράμματα). Και τα κατάφερε. Την ευχαριστώ άλλη μια φορά για την αμέριστη συμπαράστασή της στις όποιες προσπάθειες κάνουμε κάθε χρόνο!
Έτσι έχω πια το παραμύθι αυτό και επειδή σκέφτομαι πως μπορεί κι άλλοι να το ψάχνουν όπως εγώ, το ανεβάζω σε παρουσίαση για να μπορείτε να το δείτε στην τάξη σε περίπτωση που κάνετε ανάλογο θέμα. 
Κάντε κλικ στη φωτογραφία και πατήστε το μικρό εικονίδιο download.


http://www.2shared.com/document/CqvsnbMs/--__1_.html


6 σχόλια:

 1. Muy tierna la imagen, un cuento para aprender valores.
  Un abrazo.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Me ayudó mucho esta historia en el programa para personas con discapacidad que trabajaron con los niños. Muchas gracias! Buena semana!

   Διαγραφή
 2. Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Μαρία μου!!!!!!Αν δεν βοηθήσουμε η μια την άλλη τότε τι συναδελφικότητα θα υπάρχει!!!!!Τι να πούμε κι εμείς για το άπειρο και εξαιρετικό υλικό που μας προσφέρεις κάθε μέρα!!!!!Χάρηκα που το βρήκες σε καλή μορφή!!!!Εννοείται αποθηκεύτηκε αμέσως!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολλά φιλιά κορίτσι! Καλή συνέχεια στην τελική ευθεία. (Ξέρεις πόσο καιρό θέλω να κάνω αυτή την ανάρτηση και δεν είχα προκάμει;) Καλή Κυριακή!!!

   Διαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ