Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

31.5.13

ΠΑΙΧΝΙΔΙ: ΟΙ ΚΥΒΟΙ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ

Ένα απλό και αστείο παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε με τα παιδιά σε ομάδες ή ζευγάρια είναι να μπερδέψουν οι θεοί τα σύμβολα-αντικείμενά τους. Για παράδειγμα ρίχνουν το ζάρι  των θεών και τυχαίνει ο Δίας. Ρίχνουν και το ζάρι των συμβόλων και τυχαίνει το αμόνι. Τι μπορεί να κάνει ο Δίας με το αμόνι και το σφυρί; Το λένε και το παρουσιάζουν. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και αστείοι μερικές φορές! Καλή διασκέδαση! Εμείς θα το διασκεδάσουμε σίγουρα!





6 σχόλια:

  1. φοβερό ΤΟ ζάρι.....και συνάμα διασκεδαστικό !!!!
    καλό ΣΒΚ Μαράκι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αααα! ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΖΑΡΙ !!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ !!!!ΚΑΛΟ ΣΒΚ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΚΑΛΟ ΣΒΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαράκι έλα μια βόλτα από τον κήπο με τα χρώματα ( http://mariabos.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html)για να παραλάβεις ένα βραβείο για τη δουλειά και τις πρωτότυπες ιδέες σου! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ! ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ