Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

4.6.13

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ (ΜΕΜΟΡΙ)







7 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία επιλογή εικόνων. Μπράβο Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία ψάχνοντας για το e-mailσου που δυστυχώς δεν είναι ευδιάκριτο ήθελα να διασαφηνίσω ότι to prezi δεν είναι λογισμικό.Επειδή η Τάνια αρθρογραφεί σε περιοδικά για τις ΤΠΕ ήθελα να το επισημάνω.Συγχαρητήρια γα τη δουλειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
    ΜΙΚΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΑΛΙΖΩ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ Α΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ PREZI ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ; ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ; ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ; ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΟΥΕΡ ΠΟΪΝΤ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΝ ΘΕΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΠΑΡΑ ΡΩΤΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ PREZI.COM Κάνεις εγγραφή διαδικτυακά.Μπορείς να ανεβάσεις εικόνες , κείμενα, φωτο, και video youtube.Αν έχεις ασχοληθεί με το κέντημα εύκολα θα κατανοήσεις ότι είναι ένας καμβάς που σε πηγαίνει από το ένα σημείο στο άλλο και ζουμάρει.Φοριέται σε όλα τα συνέδρια και τις ημερίδες,Δες την ανάρτηση:
    http://mikapanteleon.blogspot.gr/search/label/%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91
    και
    http://prezi.com/9gvbduykxpnf/presentation/ με αντιγραφή των διευθύνσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΤΙ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ "ΚΕΝΤΗΣΩ" ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ!!! ΧΙ ΧΙ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ! ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ!
      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

      Διαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ